Bed & Breakfast Farmhouse de Loksheuvel

Wellness Arrangement

Behalve alle standaard luxe die ons gastenverblijf De Deel (75 m2) met de hoogste Bed & Breakfast classificatie van 5 Tulpen te bieden heeft, kunt u met dit Wellness arrangement zalig tot rust komen en lekker bijtanken om zo weer fris en vol energie de draad van uw dagelijkse leven op te kunnen pakken. Met dit arrangement wordt u in ons gastenverblijf De Deel verwelkomt met een heerlijke versie smoothie en een pallet van gezonde hapjes.

Met dit Wellness arrangement bent u iedere dag van de week van harte welkom vanaf 15.00 en u kunt van dit Wellness arrangement in onze Bed en Breakfast genieten tot en met 11.00 op de dag van vertrek. U ontvangt bovendien een uitgebreid Spa pakket van het exclusieve merk H2O Plus ter waarde van € 45,- voor optimale ontspanning. Ook kunt u onbeperkt gebruik maken van de in ons gastenverblijf De Deel aanwezige privé sauna, Whirlpool en riante inloopdouche met jetstreams en regendouche. Daarnaast kunt u per persoon op 2 door u te bepalen momenten in onze Bed en Breakfast gebruik maken van ons HHP Andullatie massage matras met een programma naar keuze.

Andullatietherapie brengt een drietal effecten teweeg in het lichaam, te weten:

  • de doorbloeding wordt gestimuleerd tot het niveau van het kleinste haarvaatje
  • het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage)
  • iedere spiercel in het lichaam wordt individueel weer van energie voorzien

Het directe gevolg van slechts 15 minuten Andullatietherapie is dat pijnklachten verdwijnen. Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn tengevolge van fibromyalchie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler in de beweging.

Dit Wellness arrangement van onze Bed en Breakfast in Overasselt (Nijmegen) ongeacht de dag van aankomst is op basis van 2 personen inclusief 2 overnachtingen in ons gastenverblijf De Deel, uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte- en streekproducten, gezonde smoothies en hapjes bij aankomst, Spa pakket van het exclusieve merk H2O Plus ter waarde van € 45,-, onbeperkt gebruik van de sauna, 4 x sessie andullatiematras en inclusief toeristenbelasting bedragen de kosten voor dit Wellness arrangement in onze Bed en Breakfast € 335,-.

Meer informatie tonen

Eigenschappen

Prijs € 335
Adres Loksheuvelseweg 1
Plaats Overasselt
Telefoon 024 357 2576
E-mailadres info@bb-farmhouse.nl
Website http://www.bb-farmhouse.nl